Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új kedvenc : a bosszútálló képregényszerkesztő...

2010.10.31

Volt egyszer egy tehetséges képregény író és rajzoló nagyon jó képregényeket készített, de a főnöke abszolút nem volt vele megelégedve.Azt mondta a főnök a képregényszerkesztőnek : ha nem tudsz olyan képregényeket csinálni ami nekem megfelel...kiruglak

IJESSZ MEG !!!-mondta a főnök.

Másnap reggel a képregényes fickó nem ment be a munkahelyére főnökéhez hanem egy borítékot hagyott a főnök asztalán. A főnök azt hallotta hogy meghallt a szerkesztő, öngyilkos lett és még a holttestet is látta .Mikor hazaért  kibontotta azt borítékot amit az irodai asztalán talált és olyan rémisztő képeket talált benne hogy teljesen megijedt. A KÉPREGÉNYSZERKESZTŐ LERAJZOLTA A SAJÁT HALÁLÁT.-erre jött rá a főnök is.

A képek valóban a szerkesztő halálát ábrázolták, melyen a szerkesztő leugrik egy hídról. A balesetről az egész város tudott.

Mire észbekap a főnök a képek nézegetése után ott terem mellette a képregényszerkeztő csuron vizesen hínárosan  koszosan ijeszően, tönkretéve. Pár perc erejéig a képregényszerkesztő visszatért a halálból csak azért hogy halálra ijessze főnökét.

A képregényszerkeztő így szólt főnökéhez: MOSTMÁR ELÉGGÉ MEGIJESZTETTELEK??-erre annyira megijedt a főnök hogy azonnal szívrohamot kapott meg is halt... a képregényszerkesztő halálból való visszatérését egy szál hínár bizonyította...

félsz???