Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hetedik érzék   (The Listener)    A történet középpontjában a természetfeletti képességgel rendelkező Toby Logan áll, aki az emberek legtitkosabb gondolatait is képes meghallani. Toby mentős, és képessége nagyban segíti, hogy sikeres legyen az emberek megmentésében, bár környezetének és főleg a helyi zsaruknak egyre gyanúsabb, hogy miért is jár mindig egy lépéssel előttük az ügyek felderítésében és vajon miért tud olyan dolgokról, melyekre nincs racionális magyarázat. Toby próbál füllentgetni, hogy miért is tudja, amiket tud, de az idő múlásával ez egyre nehezebb és kínosabb.
Az idők során megtanulta képességét kontrollálni, csak akkor hall másokat, ha ő is akarja. Viszont újabban a veszélyben lévő emberek hangjai áttörnek a kiépített védőfalon, akkor is, ha nem akarja.
Toby azt is nagyon szeretné tudni, hogy miért is van neki ilyen képessége, kik a szülei, és vannak-e még rajta kívül mások is? Homályos emlékei vannak gyerekkoráról ezzel kapcsolatban, de korántsem annyi, amennyivel elégedett lenne. Titkát csak nagyon kevés ember ismeri, mert ha bizonyos körök megtudnák, bizony nagy bajba kerülhetne.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.