Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Legyél csókkirály - 7 lépésben!

2011.07.29

Mélyen egymás szemébe néztek, szinte izzott a levegő. A szenvedély, mint könnyed selyemlepel ölelte körül a szobát. Ajkaik már majdnem összeérnek, mire "Fújj, de büdös a szád!" - fakad ki lány. A srác meg elsüllyedt a szégyenében. Csak, hogy nehogy veled is megtörténjen, íme néhány tuti tipp a jó csókolózáshoz!

fotó: northfoto

1: Kapj be valamit:

Azt nyilván mindenki tudja, hogy a büdös száj nem vonzó, de az egyáltalán nem egyértelmű, hogy kinek mi a büdös! Persze vannak alaptörvények, mint például az, hogy hagymát randi előtt sosem eszünk, de ez önmagában még nem elég! Van például olyan is, aki a zöldalmás rágó illatát egyenesen gyomorforgató bűzként érzékeli. Randi előtt egy alapos fogmosás, és egy nagyon enyhén mentolos rágó  teheti a legjobb szolgálatot, de ha valaki igazán ínyenc, akkor egy kiskanálnyi mézzel még édesebbé tudja varázsolni a csókját. 

2: Sima ajak:

 Szintén elsődleges fontossággal bír, hogy ajkaid kedvet adjanak a partnerednek ahhoz, hogy hozzátapassza a sajátját. Te sem szeretnél smirglipapírral smárolni, nem várhatod el a partneredtől sem, hogy a cserepes száddal akarjon érintkezni. Nagyon egyszerű és hatékony megoldás erre a szőlőzsír, mellyel finoman lekezelve folyamatos üdeséget tudsz biztosítani ajkaidnak.

3: Ne cigizz:

 Ne csak azért ne cigizz, mert egészségtelen, és ne is csak azért, mert büdös. Az a helyzet, hogy a cigaretta után még a rágó sem tudja elvenni a száj keserűségét. Bizony, te sem nyalnál ki egy hamutálat, hát ne várd el partneredtől, hogy hasonlót kelljen átélnie.

4: Várd ki a pillanatot:

 Az időzítés nagyon fontos! Az első csók pillanatának intimnek és bensőségesnek kell lennie. Például nem kaphatod le a partneredet akkor, amikor épp egy vicces sztorit mesél, hiszen azon túl, hogy úgy érezné, hogy a mondandója nem is számít neked, véletlenül bele is haraphat a nyelvedbe!

 5: Hunyd be a szemed:

 Bármilyen szépnek is látod a partneredet, csak ajánlani tudjuk, hogy az ominózus csók közben ne bámuld. Ez két dolog miatt igazán fontos: az ember megérzi, ha a társa bámulja, és az ezáltal keltett zavar inkább feszültséget szül. Másrészt meg ha nagyon közelről nézel valakit, akkor torzul némiképp az arca, és nem szeretnénk, ha emiatt ábrándulnál ki szíved választottjából.

6: Gyengéd érintés:

 Ezen a ponton szükségesnek találom leszögezni, hogy nem az öncélú taperolásról van szó :). A lényeg, hogy partnered vállát érzékien megsimogatva, vagy a derekát finoman átkulcsolva tudod még meghittebbé varázsolni ezt az amúgy is meghatározó pillanatot. Nem kell teli tenyérrel a másik fenekébe markolászni ahhoz, hogy érezze a törődést.

 7:  Stílus:

 Nos, talán ez a legfontosabb pont. 80 százalékban az első csókon múlik a kapcsolatotok jövője. Rá kell érezned a partnered stílusára! Ha például ő a finom, lassabb csókok híve, akkor nem szabad a szájába durrantani az izomból turbinára kapcsolt nyelvterminátort. A lényeg, hogy legyetek összhangban egymással!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.