Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


7 mondat, amitől a pasik elolvadnak

2010.10.16

7 mondat, amitől a pasik elolvadnak

Tulajdonképpen nem is kell sokat gondolkoznunk, ha egyébként is evidens dolgokkal hízelgünk szívünk választottjainak, ám azt azért jó memorizálni, mik azok, amiktől egyből szétterül a mosoly azon az édi kis arcukon. Tehát, imádják, amikor azt mondod...

 

 

"Húúú, de jól nézel ki!"

 

Nemcsak nekünk, a srácoknak is vannak néha önbizalomdefektjeik, igenis elgondolkodnak azon, hogy az adott felső betűrve jobb-e, vagy kint, hogy nem kéne-e többet gyúrniuk, szóval ha biztosítod őket arról, hogy igen, még mindig egy görög félisten jut róluk eszedbe, az nagyon jól fog esni nekik.

 

"Imádom a...[tetszőleges testrész]!"

 

Ez nagyjából a fenti tipp továbbfejlesztett változata, hiszen szeretik, ha kinyilatkoztatod, hogy olyasvalamit birtokolnak, ami igenis elsőosztályú, ha dolgoztak rajta, ha nem...

 

"Szeretem, amikor...[tetszőleges tevékenység]."

 

A fiúk természetszerűen kezdeményező típusnak számítanak, de azért néha nekik is kell némi biztatás. Ha a barátod valami olyat csinál, ami tetszik neked, mondd nyugodtan, észre fogod venni, hogy minden alkalmat megragad a továbbiakban, hogy örömet szerezzen vele!

 

 

"Az a csaj épp most bámult meg!"

 

Persze nem vérszemmel, féltékenységi rohamot megelőzően, hanem kedvesen, cserfesen, hiszen ez vicces. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a srácok olyanok, mint a víz, minél erősebben szorítod őket a markodba, annál valószínűbb, hogy kicsúsznak a kezeid közül. Ha azt látja rajtad, hogy nem izgat a téma, megörül annak, hogy ilyen laza, jó fej barátnője van, ráadásul a hiúságát is legyezgeti a tény, hogy hiába evidens, hogy nem szabad préda, akkor sem tudnak neki ellenállni.

 

"Igazad van."

 

Mindenki bírja, ha igaza van, a pasik még inkább. Tudjuk, hogy az esetek nagy részében természetesen tévednek (hehe), ám ha azon kevés alkalmak egyikével találkozol, amikor nem, ildomos azt verbálisan is kifejezni. Főleg a veszekedéseknél enyhítheted a feszültséget, ráadásul megerősíted, hogy te egy józan valaki vagy, aki képes beismerni, ha tévedett.

 

"Segítenél...[tetszőleges, erőt igénylő feladat]?"

 

Ó, na ezt imádják. A gyenge, törékeny nő nem képes megbirkózni egy egyszerű ásványvizes üveg kupakjával vagy valamilyen, még annál is nehezebb erőmutatvánnyal, tehát muszáj neki segíteni. Ettől nagyon férfiasnak és nagyvonalúnak érzik magukat, hisz imádnak segíteni, ezáltal pedig nélkülözhetetlenné válni számunkra.

 

"Nem tudod, hogy...[tetszőleges, gondolkodást igénylő feladat/kérdés]?"

 

A falkavezér ismérve, hogy nemcsak bivalyerős, hanem jó problémamegoldó készséggel, ebből kifolyólag szupergyors elmével rendelkezik, művelt, tájékozott, tehát minden kérdésre tudja a választ. Vagy legalábbis szeretné. Ha valamiben elakadsz, bátran kérd ki a tanácsát, véleményét, büszke lesz rá, hogy ő világította meg számodra a tudás ösvényét. (Juj. XD)